Retourneren

Zijn jouw bestelde artikelen toch niet helemaal wat je er van had verwacht? Je kunt dan gebruik maken van onze retourservice. Of je retourneert / stuurt de bestelling zelf naar ons terug. Een beschrijving van de retourprocedure vind je hier:

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.(herroepingsrecht)

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jou bestelling retour te sturen. Wij verzoeken je om dit zsm mogelijk te doen, om een snelle afhandeling mogelijk te maken.

Als jij jouw bestelling retourneert krijg jij het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten van ons terug. Alleen de kosten voor terug sturen naar ons zijn voor eigen rekening.

Deze kosten bedragen circa €6,95 raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@BesteWinkeltje.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na aanmelding van jou retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mochten er nog vragen zijn m.b.t. het herroepingsrecht horen wij deze graag van u via het contactformulier op de website.

Ongefrankeerde retourzendingen worden door ons geweigerd.

Met vriendelijke groet, 

BesteWinkeltje.nl

Het standaard formulier om gebruik te maken van het herroepingsrecht vind u hier.

© 2017 - 2023 Bestewinkeltje.nl - Boxershorts en Ondergoed | sitemap | rss