Een geplaatste bestelling  wordt door ons binnen 24 uur verzonden, dit geldt voor werkdagen. In het weekend worden er geen bestellingen verzonden. Een op vrijdag geplaatste EN betaalde bestelling wordt dus uiterlijk op Maandag verzonden. In de meeste gevallen wordt deze dan volgende werkdag afgeleverd. (Dit geld bij bestellingen met alleen artikelen die op voorraad zijn) 

Voor zendingen naar België kan het voorkomen dat uw bestelling een dag langer onderweg is.

Voor Nederland (muv Waddeneilanden) gratis verzending vanaf €65,- (voor Belgie €75,-)

Verzendkosten Nederland vanaf €4,95* (voor België of Duitsland €8,95)

*Dit tarief geld ookvoor het afhalen bij een plaatselijke parcelshop als het u uitkomt.

*Wij versturen kleine zendingen in brievenbusdoosjes, deze kunnen altijd bezorgd worden ook als u niet thuis aanwezig bent. Super handig wanneer u iedere dag werkt.

*Wij kunnen uw bestelling rechtstreeks naar een parcelshop bij u in de buurt zenden, u kunt deze dan ophalen als het u uitkomt maar wel binnen 1 week na de leverdatum. Wij sturen de bestelling naar de dichtsbijzijnde parcelshop van jouw adres.

*Voor zendingen naar de Waddeneilanden rekent onze transporteur een toeslag en zijn de verzendkosten €7,95. Zendingen naar de waddeneilanden zijn verzendkostenvrij vanaf €95,=

*Wij kunnen op Zondag en Zaterdag helaas geen paketten aanbieden bij onze transporteur. Een op Zaterdag of Zondag geplaatste bestelling, word op Maandag verstuurd en ontvangt u dus normaliter op dinsdag.

*Heeft u artikelen besteld met een bepaalde levertijd, dan worden zowel de voorraadartikelen als de artikelen met levertijd tegelijk in 1 pakket verzonden.

Wij versturen alleen artikelen indien wij een ontvangst van betaling via onze bank hebben ontvangen.

© 2017 - 2023 Bestewinkeltje.nl - Boxershorts en Ondergoed | sitemap | rss