Sorteer op
Sorteer op

Uomo boxershorts ons assortiment vind je hier

Uomo heren boxershorts bestel je natuurlijk bij bestewinkeltje.nl. We hebben verschillende kleuren en maten in ons assortiment. Of je nu liever zwarte boxers draagt, of liever een gekleurde set heren ondergoed besteld. De heren boxershorts van Uomo zijn gemaakt van polyamide, en hebben geen naden. Dit naadloos ondergoed is zeer rekbaar en vormt zichzelf rond het lichaam. Door de rekbaarheid sluit het perfect aan, en vormen Uomo onderbroeken zich rond het lichaam als een soort van tweede huid. Een groot voordeel van microfiber ondergoed is dat het je niet beperkt in de dagelijkse dingen die je doet. De bewegingsvrijheid die je ervaart tijdens sporten, werken of wandelen is ongeëvenaard. Door het hergebruik van synthetische vezels is dit soort heren ondergoed duurzaam. Bovendien is het veel minder gevoelig voor slijtage, in tegenstelling tot boxershorts van katoen. Een ander voordeel van microfiber ondergoed is dat het sneldrogend is. Hierdoor kan het weer snel van de waslijn, en kun jij weer genieten van jouw favoriete heren boxers.

Naadloos ondergoed comfortabel en duurzaam

Naadloos ondergoed word laatste jaren steeds meer verkocht. Het is ondergoed voor de toekomst omdat het duurzaam is. Dit komt omdat er synthetische vezels als grondstof worden hergebruikt. Door het geavanceerde weefproces ontstaat een stof die polyamide word genoemd. Polyamide is zacht voor de huid, en is zeer rekbaar. Bovendien is het zeer sterk en slijt het veel minder snel als bijvoorbeeld katoen. Microfiber ondergoed bestaat uit polyamide en elastaan, door de unieke verhouding van deze twee bestanddelen, ontstaat ondergoed wat perfect aansluit rond jouw lichaam. Het zal je dan ook niet verbazen dat Uomo onderbroeken zeer comfortabel zitten. Omdat het ondergoed zeer rekbaar is kun je genieten van ultieme bewegingsvrijheid.

Uomo ondergoed tegen voordelige prijzen

Uomo ondergoed koop je bij ons tegen lage prijzen. Door het geavanceerd weefproces is dit soort ondergoed vrij goedkoop om te fabriceren. Door de sterke, duurzame stof slijt dit ondergoed veel minder snel. Je hoeft dus minder snel nieuw ondergoed te bestellen. Omdat het vaak in China word gemaakt is het veel goedkoper all bijvoorbeeld ondergoed van bamboe of ondergoed van katoen. Wij kopen dit naadloze ondergoed direct in bij de importeur. Daarom kunnen wij dit aanbieden in multi packs tegen gunstige prijzen. Jij kunt hier natuurlijk ook van profiteren als klant van bestewinkeltje.nl. Er zijn verschillende maten en kleuren verkrijgbaar via onze webshop. Mochten jouw favoriete Uomo onderbroeken uitverkocht zijn, dan raden wij je aan om eens bij het merk Belucci te kijken. Dit naadloze ondergoed is altijd wel op voorraad en heeft dezelfde eigenschappen als Uomo ondergoed. Of je kunt natuurlijk met ons contact opnemen per email of telefoon. Alle bestellingen die via onze webshop direct worden geplaatst, versturen wij binnen 24 uur vanuit ons centrale magazijn. Onder normale omstandigheden worden deze dan de volgende werkdag netjes bij jou afgeleverd. Dat is toch ideaal?

© 2017 - 2023 Bestewinkeltje.nl - Boxershorts en Ondergoed | sitemap | rss