​​ ​​

Ondergoed wassen doe je het beste zo.

Ondergoed wassen lijkt een gemakkelijke klus, maar om je heren ondergoed en dames ondergoed in topconditie te houden zijn er enkele do's en don'ts. Niets is zo vervelend als je favoriete stuk ondergoed aantrekken en er dan achter komen dat er een gat in zit. Het is dus zeer belangrijk dat je jouw heren boxershorts of dames slips met liefde behandelt. Bij het ondergoed wassen is het natuurlijk belangrijk dat je de was instructies op het label goed leest. Het vervelende van deze labels is dat deze na verloop van tijd vervagen waardoor ondergoed wassen een stuk lastiger wordt. Uiteraard hebben wij voor jou als klant een goed advies waardoor we jou weer een stukje op weg helpen bij het ondergoed wassen. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw favoriete dames boxers of heren slips een langere levensduur hebben.

Was jouw ondergoed op de juiste temperatuur

Was jouw favoriete ondergoed op de temperatuur die op het waslabel is aangegeven. De meeste soorten heren ondergoed en dames ondergoed dienen op 40 graden gewassen te worden. Dit is een prima temperatuur om jouw favoriete heren boxers in goede staat te houden. Bovendien blijven eventuele printjes langer mooi bij lage temperaturen. Het is namelijk erg jammer als deze leuke prints snel vervagen. Een lagere temperatuur als 40 graden is om hygiënische redenen niet aan te raden. Dit geeft bacteriën een goede kans om zich te vermenigvuldigen. Niemand zit te wachten op stinkend ondergoed dat uit de wasmachine komt. Er zijn mensen die ondergoed altijd op 60 graden wassen om ervoor te zorgen dat bacteriën geen kans hebben om zich in de textiel te nestelen. Risico hiervan is dat ondergoed en sokken de neiging hebben om bij deze temperaturen te krimpen. Een prima alternatief is om ondergoed en sokken 1 keer per maand op 60 graden te wassen, het risico van krimpen is dan namelijk veel kleiner.

Ondergoed wassen de Do's en de Don'ts  op een rijtje

Ondergoed wassen op een goede manier begint bij de juiste wasmachine. Een goede wasmachine die niet te snel centrifugeert. Het gebruik van vloeibaar wasmiddel is niet alleen beter voor uw machine maar ook voor uw ondergoed. De adviestemperatuur voor ondergoed wassen is 40 graden. Het gebruik van een waszakje verlengd de levensduur van Bh's of andere soorten dames ondergoed. Het direct verwijderen van het ondergoed na het ondergoed wassen is zeer belangrijk. Zo blijft ondergoed fris en hebben bacteriën veel minder kans om zich te vermenigvuldigen. Gebruik nooit een wasdroger om ondergoed te drogen na het ondergoed wassen. De extreem hoge temperaturen zorgen ervoor dat ondergoed snel krimpt. Bovendien is het een ware aanslag op de naden en elastische tailleband. Heren ondergoed en dames ondergoed verliest dan zijn pasvorm en gaat lubberen. Het allerbelangrijkste van dames ondergoed en heren ondergoed is dat het fijn zit en comfortabel is om te dragen. 

Klantbeoordelingen

 

WEBWINKELKEURWIDGET

 

© 2017 - 2023 Bestewinkeltje.nl - Ondergoed Outlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel